Våra appar

Här hittar du alla de appar vi gör utifrån våra produkter, till exempel våra affirmations- och inspirationskort. 

“TACK snälla för en underbar APP ❤ Den kom som på beställning – precis vad jag behövde just nu … SÅ fin och hoppingivande när man behöver stöd i livet ❤ KRAM” 
Ulrica

“Jag använder appen dagligen. Den ger positiv energi på dagens början och dagen igenom.”
Anneli Svensson

Alla apparna finns för iPhone, iPod och iPad. 

Appen “myCoach’n’I” finns också för Android.

Appen myCoachni

Innehåller alla Carolinas inspelade album med meditationer och visualiseringar, just nu Gör din grej (nyhet!) och Livskonstnär. När Carolina lanserar ett nytt album kommer du få ett meddelande direkt i din mobil.

Tjänsten Daglig inspiration ger dig peppande meddelande på din skärm på valfri dag och tid för att påminna dig om att komma ihåg att göra dagens övning.

Tjänsten Skapa en god vana motiverar dig att genomföra övningarna över tid så de blir en naturlig del av din vardag.

PRIS: Gratis att ladda ner. Köp inuti app.

Appen Drömliv – Dagbok för ett magiskt liv

Använd appen för att varje dag reflektera över vad som är viktigt, vad som är ditt nästa steg, vad du vill samt njuta av nuet och resan mot dina drömmars mål.

Skriv ner dina dagliga reflektioner, sätt intentionen för dagen, utvärdera och uppgradera ditt liv löpande. 

Använd tjänsten Daglig inspiration för att komma ihåg att gå in i appen och fylla i frågorna. 

En fantastisk möjlighet att njuta mer av livet och samtidigt nå dina drömmar!

PRIS: 50 kr

Appen Drömliv – Nå dina mål

Använd appen för att ta konkreta steg mot att uppnå dina drömmar. När du vet vart du är på väg och varje dag tar steg som leder dit, uppstår magi och ditt drömliv har möjlighet att födas. 

Skriv ner dina drömmar och mål i appen, bryt sedan ner dem i delmål och Att göra-listor på den nivå som passar dig bäst, år, månad, vecka och/eller dag. 

Använd tjänsten Daglig inspiration för att komma ihåg att uppdatera mål och aktiviteter. 

En fantastisk möjlighet att närma dig dina drömmar!

PRIS: 50 kr

Appen Jag väljer

Använd appen för att bli medveten om att du har makten att välja din sinnesstämning och hur du reagerar på det som händer dig. Du blir också medveten om hur många positiva egenskaper som du har tillgång till. 

Knacka fram ett slumpmässigt kort varje morgon – eller använd tjänsten Daglig inspiration, så kommer det upp på din skärm automatiskt på valfri dag och tid. 

Låt appen inspirera dig att utvidga din repertoar av positiva egenskaper och sinnesstämningar, utforska dig själv och bli tryggare och säkrare på kuppen!  

PRIS: 49-50 kr

Appen “Tack för idag”

Använd appen för att påminna dig om att fokusera på tacksamhet, glädje, kärlek och dina drömmar varje dag! Den hjälper dig att hålla din energi positiv när du ska sova, sova gott och vakna utvilad.

Knacka fram ett slumpmässigt kort varje kväll – eller använd tjänsten Daglig inspiration, så kommer det upp på din skärm automatiskt på valfri dag och tid.

Det finns många sätt att arbeta med appen. Låt den inspirera dig att fokusera på det som är gott, och på så sätt se till att få uppleva ännu mer gott i ditt liv!

PRIS: 49-50 kr

Appen Gör din grej

Använd appen för att påminna dig om att göra din grej! Den hjälper dig att hålla dig på din alldeles egna väg, lyssna mindre på andra och mer på ditt hjärta, välja lycka, och att lysa ditt speciella ljus i världen. 

Knacka fram ett slumpmässigt kort varje morgon – eller använd tjänsten Daglig inspiration, så kommer det upp på din skärm automatiskt på valfri dag och tid. 

Det finns många sätt att arbeta med appen. Låt den inspirera dig att söka ditt syfte och därmed bidra med gott i världen! 

PRIS: 49-50 kr

Appen Livskonstnär

Använd appen för att påminna dig om att det är du som styr ditt liv! Den hjälper dig att hålla din energi hög och positiv, och ger konkreta tips och idéer. Knacka fram ett slumpmässigt kort varje morgon – eller använd tjänsten Daglig inspiration, så kommer det upp på din skärm automatiskt på valfri dag och tid. 

Det finns många sätt att arbeta med appen. Låt den inspirera dig att utvecklas som den Livskonstnär du är, och ta nästa steg mot ditt drömliv! 

Pris 49-50 kr

Inloggning för
återförsäljare

Jag är inte återförsäljare av Kreativ Insikts produkter men jag är företagare och skulle gärna vilja bli återförsäljare, klicka här >