Låt oss skicka en present direkt till din vän

I vår webbutik kan du välja att skicka en present och kort direkt till den som ska få den, inslagen och framme på rätt dag.

Få din present inslagen
För 20 kronor får du din gåva inslagen i ett fint presentpapper. 

När du valt gåva (och ev kort) i webbutiken, så väljer du produkten Presentinslagning på samma sätt. Du kan även klicka på “Ja tack!” här till höger.

När du är i kassan anger du vilka produkter som ska slås in. 

OBS: Om du vill att olika produkter ska slås in i olika paket behöver du köpa en presentinslagning för varje paket. 

Kort med presenten
Vill du skicka ett kort ihop med presenten, välj då ett kort i webbutiken och skriv sedan i meddelanderutan på väg till kassan vad du vill att vi ska skriva på kortet!

Om du inte har valt ett kort kommer inget kort att skickas med.

Skicka direkt till din vän
I Kassan fyller du i alternativ leveransadress, så att presenten kommer till din vän. Fakturan skickas till den adress som är registrerad i dina Kunduppgifter.

 

OBS! För att få olika leverans- och betalningsadresser för din beställning måste du betala med kort eller i förskott. (Enligt Klarnas regler kan man då inte få faktura.)

 

Framme en speciell dag
Tyvärr klarar det lager som vi hyr in oss på inte av att hantera detta önskemål. 

Vi packar och skickar inom 1-2 arbetsdagar från det att du la din beställning. Är det högsäsong som tex jul odyl, kan det ta någon dag längre.

Inloggning för
återförsäljare

Jag är inte återförsäljare av Kreativ Insikts produkter men jag är företagare och skulle gärna vilja bli återförsäljare, klicka här >