Om Kreativ Insikt

Kreativitet för ett harmoniskt liv


Kreativ Insikt är grundat av mig, Carolina Gårdheim. Jag har också den stora förmånen att få driva företaget sedan starten tillsammans med min fantastiske man Dag. Tillsammans har vi två fina pojkar och lever idag i en kreativ och kärleksfull miljö i skärgården, en av våra drömmar som gått i uppfyllelse.

De två huvudlinjerna i mitt liv har alltid varit kreativitet och personlig utveckling – skapandet som en inre drivkraft tillsammans med en strävan efter ett mer harmoniskt, kärleksfullt och inspirerande liv. Med Kreativ Insikt har jag sammanfört de två.

Själv vände jag en livskris i slutet av nittiotalet till ett drömliv genom att se över mina val, mina tankar och känslor och mina drömmar i livet. De tio komihåg som du ser på våra produkter är ett resultat av den resan, insikter som jag fortfarande tränar på varje dag.

Jag ser mig idag som en kreativ livskonstnär som vill inspirera fler att ta vara på sin egen potential och leva sina drömliv.

Idag har jag verksamhet både med mina produkter här på KreativInsikt.se och med medlemsprogrammet Shine Your Light Sisterhood för kreativa kvinnor med hjärta som vill leda sig själva och andra i Själens era, coachningsprogrammet Shine Your Light Mastermind, e-kurser, retreater och andra event på CarolinaGardheim.se.

Varmt välkommen till oss!

Inloggning för
återförsäljare

Jag är inte återförsäljare av Kreativ Insikts produkter men jag är företagare och skulle gärna vilja bli återförsäljare, klicka här >